Ga naar hoofdinhoud

2023-01-28 | Quintes/VVW DS1 – HVBS DS1 | 28-35

HVBS speelt sterke wedstrijd tegen VVW
Afgelopen zaterdag stond de returnwedstrijd tegen VVW op het programma. Tijdens de thuiswedstrijd werd er nipt gewonnen in de laatste seconden door een penalty. Hierdoor beloofde het wederom een spannende pot te worden in Wervershoof.
Er volgde een eerste helft waar beide teams aan elkaar gewaagd waren. HVBS was de eerste helft zoekende in de verdediging en moest de gemaakte afspraken herstellen. Na een weifelende start werd uiteindelijk wel een voorsprong gepakt en ging HVBS rusten met een voorsprong van 15-17.
In de kleedkamer werden de afspraken geëvalueerd en aangescherpt. HVBS kwam scherp uit de kleedkamer en wist de hele tweede helft de voorsprong te behouden. In de laatste paar minuten schakelde HVBS nog een versnelling in waardoor de stand verder uitgebreid kon worden. Dit resulteerde in een mooie einduitslag van 28-35 waarin HVBS heeft laten zien als team collectief samen te kunnen spelen en bovenal plezier te kunnen hebben.
De dames van HVBS staan nu nog steviger op de tweede plaats van de ranglijst. Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen E&O uit Emmen op het programma welke op de vierde plek staat in de competitie. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal de Stormvogel om 20:35 uur.
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken