Ga naar hoofdinhoud

2022-12-03 | KSV DS1 – HVBS DS1 | 28-22

HVBS zet slechte reeks voort

De dames van HVBS hebben afgelopen zaterdag de tweede competitienederlaag geleden. In Heerhugowaard was KSV te sterk met 28-22.

HVBS liep vanaf de start van de wedstrijd achter de feiten aan. KSV kwam steeds voor en HVBS wist de stand maar niet gelijk te trekken. KSV, een ploeg die speelt zonder hars, maakte dankbaar gebruik van de ruimte die er in de omschakeling en op de hoeken lag. Toch leek HVBS zich aan het einde van de eerste helft iets te herstellen, maar na een 9-8 tussenstand was het bij rust alsnog 12-8 in het voordeel van KSV.

Onder aanvoering van Marina Heinen, die minder minuten maakte dan gebruikelijk in verband met haar gezicht blessure, kwam HVBS in de tweede helft toch helemaal terug. Lieke Prins maakte vele doelpunten en zo kwam HVBS in de 36e minuut terug naar 14-14. HVBS leek de punten te gaan pakken in Heerhugowaard, maar niets was minder waar. Een flinke dip zorgde voor een 19-15 voorsprong voor KSV en de thuisploeg gaf dit niet meer uit handen. HVBS wist nog terug te komen tot 24-21, maar liet op het eind van de wedstrijd het wat lopen. De eindstand was 28-22.

Aankomende zaterdag speelt HVBS tegen Olympia Hengelo. Om 19:25 uur zal worden gespeeld in Sporthal de Stormvogel.

Doelpuntenmakers HVBS: Lieke Prins (10x), Marina Heinen (6x), Mara Wijngaarden (2x), Aniek Janssen (2x), Kayla ter Maten (2x)

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken