Skip to content

2022-10-15 | HVBS DS1 – Quintes/VVW DS1 | 22-21

HVBS maakt het wéér spannend tot het einde

Afgelopen zaterdag 15 oktober stond voor HVBS de wedstrijd tegen VVW uit Wervershoof op het programma. Dit team won en verloor tot nu toe één keer in deze competitie.
Onder toeziend oog van een goed gevulde sporthal De Stormvogel ging de eerste helft van start. Hierin wist HVBS direct de leiding te nemen. Doelpuntenmaker was Annet van de Vuurst, die het goede voorbeeld van de pupil van de week (en nichtje) Roos Koelewijn volgde. Hierna wist HVBS kort uit te lopen naar 4-1 onder leiding van Tess van Zoeren en Lieke Prins. VVW wist terug te komen tot een gelijke stand van 7-7 en daarna was het stuivertje wisselen wie er op voorsprong kwam. De rust werd in gegaan met een gelijke stand van 11-11.

De tweede helft ging van start en in deze helft bleef de wedstrijd gelijk opgaan. De wedstrijd verliep rommelig en chaotisch vanuit de kant van HVBS, maar de spanning vergoedde veel. Er werd gescoord door Sacha Roelofs, Mara Wijngaarden en Lisa de Graaf, maar HVBS wist niet uit te lopen.
In de laatste minuut kreeg HVBS een penalty en deze werd zonder enige spanning benut door Mara Wijngaarden. Het eindsignaal klonk en ook deze keer wist HVBS in de laatste minuut het verschil te maken en de wedstrijd met één punt verschil te winnen. Eindstand van de wedstrijd was 22-21.

Doelpuntenmakers: Marina Heinen (5x), Lieke Prins (5x), Mara Wijngaarden (4x), Annet van de Vuurst (3x), Sacha Roelofs (2x), Lisa de Graaf (2x) en Tess van Zoeren (1x).

Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma van HVBS DS1 vanwege de herfstvakantie. Op zaterdag 29 oktober staat er een vroege uitwedstrijd op de planning tegen E&O dames 2. Aanvang is om 17:30 uur in Emmen.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken