Skip to content

2019-02-02 | Travelbags/HV Zwolle DS1 – HVBS DS1 | 21-23

HVBS pakt 2 belangrijke punten

De dames van HVBS hebben vanavond een belangrijke uitwedstrijd tegen Travelbags/HV te Zwolle. Als ze deze wedstrijd weten te winnen kunnen zij van de 7e naar de 5e plek stijgen.
In de kleedkamer benadrukt trainer Eric Reumer het belang van deze wedstrijd nog maar eens. Er moet gespeeld worden als een collectief en als het even niet lukt om dan individueel proberen de wedstrijd te winnen. Er wordt gestart met een 6-0 dekking. Ondanks dat de verdediging goed staat opent Travelbags/HV de score. De eerste de beste tegenaanval trekt Annet Koelewijn vanuit de linkerhoek de score weer op gelijke hoogte 1-1. Toch lukt het Travelbags/HV uit te lopen naar 4-2. Daarna weet HVBS de stand weer tot gelijke hoogte te brengen 4-4. Vanaf dat moment gaat de score gelijk op tot de stand van 7-7. Daarna vinden de dames van HVBS het wel genoeg en lopen uit naar 7-10. Bij het ingaan van de rust heeft Travelbags-HV de stand weer teruggebracht tot 10-11. De spanning zit er dus goed in deze wedstrijd.
In de rust geeft trainer Eric Reumer aan dat er in de kleedkamer van Travelbags-HV wel een donderpreek zal plaatsvinden waardoor deze dames geladen aan de 2e helft zullen beginnen.
En ja hoor bij de eerste de beste aanval trekken zij de stand weer gelijk 11-11.
Vanaf dat moment neemt HVBS het heft weer in handen en zorgt er voor dat ze uitlopen naar een verschil van 2 doelpunten. Dit gaat gedurende de 2e helft zo door. HVBS loopt zelfs uit naar een verschil van 3 doelpunten 18-21. Maar dan lijkt het noodlot toe te slaan. Roos van Dijk-Koelewijn krijgt vijf minuten voor tijd een 2 minuten tijdstraf en daardoor komt Travelbags/HV terug tot 20-21. Maar door het hoofd koel te houden en goed keeperswerk van Hillegonde van Twillert-Bos trekt HVBS de wedstrijd toch naar zich toe. Eindstand 21-23.
Dus….  de 2 punten gaan mee terug naar Spakenburg en een 5e plek.

Score verloop:
Annet Koelewijn   3
Lieke Prins   7
Marina Heinen-de Jong   3
Roos van Dijk-Koelewijn   3
Mariëlle van der Horst   2
Jet Steur   3
Josine van Halteren   1
Denise Zwaan   1

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken