Ga naar hoofdinhoud

2018-01-20 | Havas DS1 – HVBS DS1 | 32-25

HVBS is niet sterk genoeg tegen Havas

Zaterdagavond 20 januari speelden de dames van HVBS een uitwedstrijd in Almere tegen Havas, één van de koplopers. HVBS begon niet scherp aan de wedstrijd en al snel kregen ze twee doelpunten om de oren. Na 5 minuten begon HVBS een beetje in te komen en werden ze wat zekerder in hun spel. Toch was het lastig het sterke spel van Havas te blokkeren en mede door mooie systemen wist Havas uit te lopen op HVBS. Maar HVBS gaf niet op en met een paar belangrijke afstandsschoten van Marina Heinen was de slotfase van de eerste helft een stuk beter dan de beginfase. Ze gingen de rust in met 15-9.

In de kleedkamer werd afgesproken dat HVBS sterker moesten verdedigen en scherper moesten worden in de afronding. Dit deden ze en daarmee werd de tweede helft een leukere wedstrijd om naar te kijken. Hellen van de Hoogen stopte een paar belangrijke ballen waardoor de achterstand op Havas steeds minder werd. Doordat HVBS in de aanval hun systemen bleef spelen kwam de cirkel enkele keren mooi vrij. Het verdedigende werk was helaas nog niet sterk genoeg om dichterbij te komen. Mede daardoor hebben de dames het nooit echt spannend kunnen maken en speelde Havas een betere pot. Eindstand was 32-25.

HVBS heeft niet opgegeven en hard gewerkt. Met veel vertrouwen richten ze zich nu op volgende week tegen Wesepe.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken