Ga naar hoofdinhoud

2017-11-25 | HVBS DS1 – OBW | 30-18 | Pupil van de week Roos Beekhuis

HVBS heeft volledig grip op de wedstrijd

Afgelopen zaterdag waren de dames van OBW uit Zevenaar onze gasten. HVBS kende een vliegende start door de eerste drie aanvallen op rij te scoren. Na 15 minuten spelen, met een stand van 7-2, werd duidelijk dat de dames volledig grip hadden op de wedstrijd.
De eerste helft werd het publiek getrakteerd op prachtige aanvallen van Lieke Prins en Chrissie Rijkhoek. Ook Annet Koelewijn scoorde een prachtig doelpunt van 10 meter afstand. De verdediging
van HVBS stond goed, wat resulteerde in een ruststand van 12-3. Kortom een zeer aangename eerste helft.

De tweede helft gaat de doelpuntenregen door. Met mooie doelpunten van Marina Heinen, Josine van Halteren en Mariëlle van der Horst wordt het gat vergroot naar 17-6. Helaas staat in deze fase van de wedstrijd de verdediging iets minder goed en wordt HVBS slordig in balbezit. Gelukkig blijven zij wel scoren. Denise Zwaan weet zelfs bijna te scoren met een ‘vliegertje’. Geen enkel moment in de wedstrijd is de winst voor HVBS in gevaar geweest. Als kers op de taart maakte Nathalie Hopman, speelster van de A-jeugd, de eindstand compleet: 30-18. Een terechte overwinning voor de dames van HVBS.

Roos Beekhuis uit de F-jeugd was pupil van de week.

                                      

     

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken