Skip to content

2017-10-21 | HVBS DS1 – SV Nieuw Heeten DS1 | 15-13

HVBS DS1 wint moeizame wedstrijd

Op zaterdagavond 21 oktober 2017 speelde HVBS dames 1 een thuiswedstrijd tegen SV Nieuw Heeten. Deze wedstrijd werd om 19:30 uur gespeeld in de Stormvogel. SV Nieuw Heeten is een nieuwe ploeg binnen deze competitie en zijn vorig seizoen gedegradeerd uit de tweede divisie naar de hoofdklasse.
De dames werden deze week ondersteund door pupil van de week Emma Heijnen. Zij mocht de wedstrijd openen met een penalty, waarvan zij de tweede gekregen penalty scoorde. Zij heeft de dames goed aan vanaf de bank aangemoedigd.
De eerste helft liet HVBS zich overlopen door de snelle tegenaanval van SV Nieuw Heeten. Hierdoor wist SV Nieuw Heeten regelmatig te scoren. Het tweede kwartier van de eerste helft leek HVBS wakker te worden en kreeg meer grip op de tegenstander. Hierdoor wist HVBS uiteindelijk de stand gelijk te maken. De rust werd ingegaan met een achterstand van 1 doelpunt, 8-9.
De tweede helft kwam er een slimmer HVBS uit de kleedkamer. HVBS bleef grip houden op de tegenstander en stond goed te verdedigen. Keepster Hillegonde van Twillert-Bos stond daarbij sterk te keepen. De kansen van HVBS werden helaas niet tot doelpunten verzilverd, waardoor zij niet konden uitlopen in de stand. Hierdoor bleef het moeizaam gaan en pas in de laatste minuten wist HVBS uit te lopen met twee doelpunten.
De wedstrijd werd uitgespeeld met een eindstand van 15-13.
HVBS kan terugkijken op een wedstrijd met een sterke verdediging. Er is winst te behalen in het scherper zijn in de afronding en zuiniger met balbezit om te gaan.
De dank gaat weer uit naar Margriet en Chrissie van het combi team welke meededen.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken