Ga naar hoofdinhoud

2017-10-14 | HVBS DS1 – Havas DS1 | 14-30 | Pupil van de week Gerlin Beukers

HVBS DS1 verliest van Havas DS1

Op zaterdagavond 14 oktober 2017 speelde HVBS dames 1 haar tweede competitiewedstrijd. Bij deze thuiswedstrijd in de Kuil werd Havas dames 1 uit Almere ontvangen.

In de eerste helft begon HVBS goed aan de wedstrijd. HVBS wist het snelle spel van Havas bij te houden en bleef qua score in de buurt. Er waren een aantal goed opgezette aanvallen en de gekregen penalty’s werden verzilverd.
De kleedkamers werden opgezocht met een ruststand van 7-11.

De tweede helft werd sterk gestart door Havas met 3 doelpunten op een rij. Er brak een slechte fase aan waarin HVBS onnodig balverlies leed en verzuimde de kansen af te maken. Hierdoor werd er niet gescoord. Havas wist ondertussen het snelle spel voort te zetten en de kansen af te ronden. De eindstand werd 14-30. Het is geen schande voor HVBS om van een allround ploeg als Havas te verliezen, maar het is onnodig om te verliezen met zo’n groot verschil in de eindstand.

Volgende week speelt HVBS tegen SV Nieuw Heeten om 19:30 uur in de Stormvogel.

Positief aan deze wedstrijd was dat Marina Heinen (zwangerschapsverlof) en Annet Koelewijn (blessure) hun eerste minuten weer hebben gespeeld. Daarnaast de dank aan de dames van het combi-team welke meegedaan hebben; Corinne, Margriet en Chrissie.
ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken