Ga naar hoofdinhoud

2017-03-04 | HVBS DS1 – WESEPE DS1 | 25-25

HVBS houdt de spanning er in

Zaterdag 4 maart speelde HVBS tegen Wesepe in de Kuil. Wesepe staat één positie boven HVBS. De wedstrijd begon met de afwezigheid van basisspelers Annet Koelewijn en Roos van Dijk vanwege blessures. Marina Heinen besloot alsnog deel te nemen aan de wedstrijd ondanks dat ze met de wedstrijd tegen MIC afscheid had genomen.

Het team uit Spakenburg ging goed van start door een voorsprong op te bouwen van 3 punten met mooie doelpunten van Lieke Prins, Marina Heinen en Liandra van Koot. Het leek wel of Wesepe ondertussen was warmgedraaid want ook zij begonnen met scoren. Al snel is de stand gelijk en wordt de wedstrijd steeds spannender. Lieke Prins maakt voor de rust de stand gelijk met 13-13.

De teams waren aan elkaar gewaagd. Na de rust bleef het gelijk op lopen. Het moment dat HVBS scoorde, scoorde ook Wesepe. Maar 10 minuten voor het einde van de wedstrijd leek hier verandering in te komen door mooie doelpunten van Sascha Roelofs en Denise Zwaan. Zij maakten de stand 22-20 in het voordeel van HVBS.

Dit duurde niet lang. Wesepe voelde ook het tikken van de klok en deed er nog een schepje bovenop. Ondanks het keiharde werken van de dames van HVBS werden het zenuwslopende minuten.
Met een stand van 24-25 in het nadeel van HVBS stond er nog 1 minuut op de klok. Op dat moment lokte Marielle van de Horst een overtreding uit van de tegenpartij. Een penalty voor HVBS! Marina Heinen nam plaats op de stip en met nog maar een halve minuut te gaan trok ze de stand gelijk.

De wedstrijd eindigt in een gelijk spel met 25-25. Beide teams gaan met 1 punt naar huis.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken