Ga naar hoofdinhoud

2017-02-11 | HVBS DS1 – MIC DS1 | 17-20

Teveel technische fouten zorgt voor verlies bij HVBS

Vol vertrouwen begonnen de dames van HVBS de wedstrijd tegen MIC uit Maastricht, nummer 2 uit de competitie. De wedstrijd werd gespeeld in Sporthal De Stormvogel. De dames hadden er zin in en al snel was het 1-0 op het scorebord. Vervolgens ging het gelijk op en werd er om en om gescoord. Door een paar goede afstandschoten van Marina Heinen, die tevens haar laatste wedstrijd speelde, en meerdere snelle tegenaanvallen was het een goedlopende eerste helft. Helaas gingen de meiden met een kleine achterstand de rust in, namelijk 9-11.

De tweede helft begon goed, en HVBS kwam zelfs terug tot 11-11 en kreeg steeds meer vertrouwen. Echter zakte dit vertrouwen snel weg. Het was een chaotische en onrustige tweede helft. Door meerdere technische fouten op een rij had HVBS niet de rust om goede aanvallen neer te zetten. Een bal op de paal, een verkeerde bal naar de cirkel, vangfouten en het missen van de break zorgde voor een slechte fase van de wedstrijd. Ondanks 2 krachtige afstandsschoten van Denise Zwaan en uitstekend keeperswerk van Jannike van de Vuurst kon HVBS geen voorsprong nemen. Helaas werd de wedstrijd verloren met 17-20.

De dames hebben nu twee weken rust. Op zaterdag 4 maart staat de wedstrijd tegen Wesepe op de planning. Om 20.15 uur bent u van harte welkom in Sporthal De Kuil.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken