Ga naar hoofdinhoud

2017-02-04 | AES Arnhem DS2 – HVBS DS1 | 25-20

HVBS doet zichzelf tekort

Vol goede moed gingen de meiden van HVBS op weg naar Arnhem waar AES Arnhem, derde in de competitie, op ze stond te wachten. Helaas moesten ze het vandaag zonder Lieke Prins en Aart Soeverein doen. Gelukkig was Bob Meester er om de rol van coach op zich te nemen.
De eerste helft kan worden samengevat als dramatisch. De aanval loopt niet en verdedigend krijgt HVBS geen grip op de meiden uit Arnhem. Ze komen niet in de wedstrijd wat resulteert in een ruststand van 15-06.

Na de rust staat er een heel ander team, zowel verdedigend als aanvallen. Met een paar mooie goals van Marina Heinen, Sacha Roelofs en Marielle van der Horst begint HVBS een inhaalrace. De meiden komen steeds dichterbij, tot vier punten verschil, maar helaas zijn ze te laat begonnen met echt handballen. De grote achterstand van de eerste helft kan niet meer worden goedgemaakt.
Eindstand 25-20.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van februari op het programma. De meiden mogen het dan opnemen tegen MIC uit Maastricht. Deze wedstrijd word om 20:15 in sporthal de Stormvogel gespeeld.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken