Ga naar hoofdinhoud

2016-01-16 | Lettele DS1 – HVBS DS1 | 36-26

Zaterdagavond moesten de dames van HVBS aantreden tegen de nummer 2 van de competitie, Lettele uit Bathmen. De thuiswedstrijd werd wat ongelukkig verloren met 3 doelpunten verschil dus er was wat goed te maken.

Gedurende 20 minuten ging het gelijk op. Beide verdedigingen stonden niet echt goed en dat resulteerde in een tussenstand van 8-8. Hierna ging HVBS wat slordiger met de kansen om en kon Lettele een kleine voorsprong nemen en de rust brak aan met een stand 19-15.

Na rust begon HvBS fel aan de wedstrijd en kwam terug tot op twee doelpunten na 18 minuten. Tussenstand 24-22. Wederom hetzelfde beeld als in de eerste helft. HVBS liet de kansen liggen en Lettele liep uit naar 29-22. Nu was de wedstrijd gespeeld en kon Lettele freewheelend de eindstand bepalen op 36-26.

De doelpunten werden gemaakt door:

Annet [2x], Denise [2x], Dominique [1x], Lisanne [1x], Mariëlle [3x], Marina [10x], Roos [6x] en Sacha [1x]

Uw verslaggever.

lees hieronder het verslag van de tegenstander

In de eerste thuiswedstrijd in het nieuwe jaar was onze tegenstander HVBS uit Bunschoten/Spakenburg. Ondanks de lage klassering van HVBS toch een lastige tegenstander.

Dat bleek ook in de wedstrijd. Slordigheden van Lettele werden door HVBS snel afgestraft en de wedstrijd ging gelijk op. Bij een tussenstand van 8-8 kon Lettele iets meer afstand nemen en de voorsprong uitbouwen tot 15-10. Lettele ging slordig met de geboden kansen om die gemakkelijk werden gemist of de doelverdedigster van HVBS stond in de weg. Ook enkele fraaie reddingen van Elles waren belangrijk dat de voorsprong bleef en was de voorsprong bij rust 19-15.

Dat de wedstrijd nog lang niet gelopen was bleek al snel en HVBS kwam terug in de wedstrijd. Toch bleef het verschil 3 tot 4 doelpunten in het voordeel van Lettele. Enkele belangrijke reddingen van Naomi waren belangrijk dat de voorsprong bleef. Uiteindelijk werd bij een tussenstand van 26-22 een beslissende voorsprong genomen en kwam HVBS niet meer terug in de wedstrijd. Uiteindelijk werd verdiend met 36-26 de overwinning gevierd.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken