Ga naar hoofdinhoud

2015-03-21 | AutoSmeeing/BDC – HVBS DS1 | 26-21

Op zaterdagavond stond in Soest de altijd beladen derby tegen BDC op het programma.
De punten waren hard noodzakelijk om in de strijd tegen degradatie goede zaken te doen.
De eerste helft ging volkomen gelijk op en dat leverde een ruststand op van 10-10. Vermeldt moet worden dat Corinne haar enkel na 20 minuten blesseerde. Ook het verdedigende spel was niet van het niveau dat HvBS kan spelen. Teveel dekkingsfouten gaven BDC alle ruimte om te scoren, ondanks het goede keeperswerk van Jannike.
Het praatje in de rust had niet veel impact, want het spel van de eerste helft ging gewoon door.
Tot een kwartier voor tijd ging het gelijk op. Hierna kenden de dames van de IJsselmeeroever een serieuse dip in de doelpuntenproductie waar BDC gewoon door ging. Resultaat 6 doelpunten op rij tegen en geen enkele voor. Met nog vijf minuten te spelen en een tussenstand van 25-17 liet de coach van BDC meer jeugdspeelsters meedoen, waardoor HvBS iets kon terugkomen.
Eindstand 26-21.

De dames hebben hun inzet en werklust niet beloond met punten. Helaas.
Aanstaande dinsdagavond is de inhaalwedstrijd tegen de directe concurrent Haarle om 19:30 uur in de Stormvogel.
Hopelijk zien de dames dan het licht en blijft het de hele wedstrijd schijnen. Aan werklust en inzet zal het niet ontbreken.
De doelpunten werden gemaakt door: Denise Zwaan (1x), Dominique Ruizendaal (1x), Femke Intema (1x), Margriet van Kesteren (4x), Mariëlle van der Horst (3x), Marina Heijnen-de Jong (7x), Sacha Roelofs (3x) en Sanne Aarsman (1x).

Met sportieve groet,

Uw verslaggever.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken