Skip to content

2014-12-13 | Auto van Ewijk/LHC DS1 – HVBS DS1 | 29-15

Zaterdagavond stond de verste uitwedstrijd van het seizoen op het programma naar Lemelerveld.
De tegenstander, LHC, stond op een gedeelde tweede plaats en is een veelscorende ploeg.
De eerste helft werd vooral gekenmerkt door slordig spel bij HVBS wat leidde tot veelvuldig balverlies en evenzo veel breaks. Gelukkig was Hillegonde Bos, de keepster, in goede vorm en stopte ze menige kans. Toch kon de thuisploeg gestaag uitlopen naar een 15-5 ruststand en dreigde een afstraffing zoals twee weken geleden.

In de rust werd de punten nog eens doorgenomen en de afspraken nog eens herhaald.

De tweede helft gaf een totaal ander beeld te zien. Plotseling stond er een Spakenburgs team dat niet over zich wilde laten lopen. Er werd gebuffeld, gesjouwd en gewerkt voor elkaar. Hierdoor
ging dit deel van de partij meer gelijk op. De dames van HvBS lieten de stijgende lijn van de laatste weken weer zien. Er werden snelle tegenaanvallen afgewisseld met mooie tactische spelletjes die dit keer ook nog eens succesvol waren.
Uiteindelijk werd er wel verloren met 29-15, maar ook de tegenstander was onder de indruk van het spel van hun opponenten.
Langzaam maar zeker groeit het Spakenburgse collectief naar een eenheid en dan kunnen ze het menig tegenstander nog moeilijk gaan maken.

De doelpuntenmaaksters waren: Femke Intema 1x, Mariëlle van der Horst 2x, Sacha Roelofs 4x, Annet Koelewijn 1x, Ellen de Jong 1x, Sanne Aarsman 1x, Dominique Ruizendaal 2x en Simone Offringa 3x.

Met sportieve groet,

Uw verslaggever.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken