Ga naar hoofdinhoud

2014-12-06 | HVBS DS1 – Smeeing/BDC DS1 | 15-21

In sporthal de Kuil was op zaterdagavond de streekderby HVBS-BDC die op het programma stond.
In de goedgevulde hal zagen de toeschouwers in de eerste helft een spannende pot. HvBS was gehavend door de wedstrijd van vorige week en had twee speelsters (Margriet van Kesteren en Hellen van den Hoogen) uit het tweede team en Simone Offringa uit dames 3 binnen de gelederen.

BDC schoot uit de startblokken en nam snel een 1-4 voorsprong. Hierna herpakte de Spakenburgse brigade zich en sloot schoorvoetend dichter naar de opponent. Met een aantal snelle breaks en vrij gespeelde cirkelsspeelsters kwam de ruststand van 8-10 op het scorebord.

Na de rust hadden de dames van HvBS iets te lang de thee in de benen, want terwijl ze zelf niet tot scoren kwamen kregen ze wel zeven doelpunten op rij tegen. Tussenstand 8-17. Hierdoor leek de wedstrijd gespeeld, maar de dames uit het vissersdorp gaven niet zo snel op en ging er nog eens voor.
Een paar mooie breaks en snelle tegenaanvallen maakten de wedstrijd het aanzien meer dan waard tot aan het einde. HvBS kwam steeds een beetje dichterbij, maar helaas was de tijd tekort om de schade te herstellen. Met tomeloze inzet werden uiteindelijk geen punten gehaald, maar het vertoonde spel liet zien dat het team nog steeds groeit en dat de punten binnenkort ook wel zullen komen. Eindstand 15-21

De doelpuntenmaaksters waren: Femke Intema 5x, Margriet van Kesteren 2x, Mariëlle van der Horst 2x, Sacha Roelofs 2x, Annet Koelewijn 1x, Ellen de Jong 1x, Sanne Aarsman 1x en Simone Offringa 1x.

Met sportieve groet,

Uw verslaggever.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken