Ga naar hoofdinhoud

2014-11-22 | HVBS DS1 – Fortissimo DS2 | 07-16

Afgelopen weekend stonden de teams van HVBS en Fortissimo 2 tegenover elkaar in de sporthal de Stormvogel.
Het verschil op de ranglijst was 3 punten, dus er leken mogelijkheden te zijn voor HVBS.

Hoe anders zou de wedstrijd verlopen.

Vanaf het eerste begin zaten de Spakenburgse dames niet in de wedstrijd. Veel onnodig balverlies, gebrek aan lef en initiatief en niet overtuigd van eigen kunnen veroorzaakten een erg slechte eerste helft. Met een score van slechts twee(!) doelpunten was het dieptepunt wel bereikt.
Daarentegen stond de dekking goed en was keepster Hillegonde Bos op dreef, zodat het aantal tegentreffers uitkwam op zeven. Ook niet al te veel.

De tweede helft begon goed met een treffer van Ellen de Jong, maar daarna zakte het aanvalsspel weer volledig in en kon de tegenstander, door zes doelpunten op rij, uitlopen naar een bijna beschamende tussenstand van 3-13. Dit ondanks het gedegen keeperswerk van Jannike v.d. Vuurst, die vanaf de rust de plaats onder de lat had ingenomen.
In de laatste vijf minuten lieten de dames van HVBS, onder de bezielende leiding van aanvoerdster Femke Intema, zien dat er toch nog muziek in zit door te knokken en werd de eindstand bepaald op 7-16.

Conclusie: verdedigend zit het goed in elkaar, maar aanvallend moet er echt uit een ander vaatje getapt gaan worden.

Doelpunten: Annet Koelewijn 1x, Dominique Ruizendaal 1x, Ellen de Jong 1x, Mariëlle van der Horst 1x, Pamela Schoenmaker 1x en Sacha Roelofs 2x.

Met sportieve groet,

Uw verslaggever.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken