Ga naar hoofdinhoud

2014-11-01 | HVBS DS 1 – Keukenland/Wijhe | 06 – 31

Na een prachtige herfstdag traden de dames van HvBS om 19:30 uur aan tegen de koploper en gedoodverfde kampioenskandidaat Keukenland/Wijhe.
In de vorige competitie werden daar nog vier punten tegen gehaald. Nu was de situatie een beetje anders. HvBS heeft een piepjonge selectie en Keukenland/Wijhe heeft zich versterkt met drie speelsters van de landskampioen Dalfsen. Dat verschil was te merken.

Na een aarzelende start van beide kanten ging Keukenland/Wijhe een paar tempo’s sneller spelen en liep door verschillende snelle tegenaanvallen rap uit naar een ruststand van 2-13. Dertien tegen is nog niet echt slecht, maar slechts twee voor is wel erg weinig. Het team straalt geen enkele vorm van zelfvertrouwen uit en ook het nemen van verantwoordelijkheid is nog niet besteed aan deze jonge vrouwen.

In de rust werden enkele zaken doorgesproken en de tweede helft leek eerst gelijk op te gaan.

Na enkele keren knullig balverlies, wat onmiddelijk werd afgestraft met snelle tegenaanvallen, was het einde zoek. HvBS was onmachtig om goede tegenstand te geven, ondanks dat er wel hard werd gewerkt voor elkaar.
Keukenland/Wijhe is een terechte kampioenskandidaat en HvBS moet nog een paar stappen nemen om niet in degradatiegevaar te komen. Er zullen nog wel een aantal tegenstanders komen waar wel wat te halen is.

De eindstand werd bepaald op 6-31.

Ondanks de vele tegendoelpunten toch een compliment aan beide keepsters, die menige kans en break onschadelijk maakten.

De doelpuntenmaaksters waren: Femke Intema 2x, Roos van Dijk-Koelewijn 2x, Sacha Roelofs 1x en Amber Koelewijn 1x.

Met sportieve groet,

Uw verslaggever.

Bekijk de foto’s

Fotografie: Niels van Kesteren

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken