Skip to content

2014-03-08 | HvBS dames 1 -SercoDak/Dalfsen | 29-22

Op het programma stond vandaag een thuiswedstrijd tegen het reserveteam van SercoDak/Dalfsen. De eerste uitwedstrijd tegen dit team werd verloren met 19 -14. Dit kwam met name door de grote hoeveelheid hars op de bal waar de dames van HvBS het hele seizoen al veel moeite mee hebben. De thuiswedstrijd moesten de dames dus laten zien wat ze kunnen zonder hars op de bal.

Het wedstrijdverloop van de eerste twintig minuten laat twee ploegen zien die aan elkaar gewaagd zijn. Er wordt over en weer gescoord. HvBS scoort vooral uit de snelle tegenaanval en SercoDak/Dalfsen scoort vooral van de middenopbouw die een erg snelle beweging heeft en een goed afstandschot. De laatste tien minuten vd eerste helft loopt HvBS drie punten uit doordat Corinne vd Brom de snelle speelsters Sacha Roelofs en Roos van Dijk op de break mooi aanspeelt.

In de tweede helft komt SercoDak/Dalfsen nog terug tot een verschil van twee doelpunten maar daarna pakt HvBS de draad weer op en maakt zelf ook mooie doelpunten door Marina Heinen en Daphne Schouten. De einduitslag is dan ook 29-22 in het voordeel van HvBS. Nog drie wedstrijden te gaan en dan zit de competitie voor dames 1 er al weer op. Over twee weken spelen ze de laatste thuiswedstrijd om 19:30 in sporthal de Kuil.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken