Ga naar hoofdinhoud

20-05-2024 | Schaap & Van Dijk Pinksterhandbaltoernooi

Als afsluiting van het jubileumweekend van HVBS organiseren wij op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag) ons Pinksterhandbaltoernooi.
Ook dit jaar zal het toernooi openstaan voor vrienden en familieteams! Iedereen kan meedoen, want handbal kan ook prima worden beoefend door mensen die de sport niet elke week spelen!

Het Schaap & Van Dijk Pinksterhandbaltoernooi betekent een gezellige dag sportief bezig zijn met familie, vrienden, kennissen en/of collega’s.
Schaap & Van Dijk belastingadviseurs en accountants is de nieuwe sponsor van het toernooi.

De sfeer staat op deze dag voorop! Naast de wedstrijden kan er namelijk van een hapje en een drankje op het gezellige terras van ons nieuwe clubhuis worden genoten. Een team bestaat uit minimaal zeven spelers/speelsters.
En om alles een beetje eerlijk te houden, mogen per team maximaal 3 actieve NHV-leden* in het veld meespelen. Deelname is toegestaan vanaf 14 jaar. Natuurlijk geldt ook bij HVBS de regel van NIX18!.

Inschrijven kan t/m 6 mei via pinkstertoernooi@hvbs.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €30 per team en kan op de dag zelf betaald worden.
Bij de inschrijving vernemen we graag alle namen van de deelnemende spelers / speelsters, met daarbij de vermelding of men NHV-lid is. Bij meer dan 16 teams zal dit jaar in twee categorieën worden gespeeld.

*Een ieder die in het seizoen 2023/2024 een officiële handbalwedstrijd heeft gespeeld, is NHV-lid tot 30 juni 2024.

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken