Skip to content

Wil jij je inschrijven als lid van HVBS? Leuk! Je bent van harte welkom!

Weet je het nog niet helemaal zeker? Train eerst een aantal keren vrijblijvend mee. Stuur een e-mail naar  met je leeftijd en eventuele handbalervaring/vorige clubs, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikt team om bij mee te trainen.

Enthousiast geworden?Na 3 vrijblijvende trainingen vragen we je om lid te worden. Voor sommige jeugdteams geldt een wachtlijst. Dit houdt in dat je tegen een gereduceerd tarief kan meetrainen. Zodra er ruimte is wordt je volledig lid en kan je ook op zaterdag wedstrijden mee gaan spelen. Stellen jouw ouders zich beschikbaar als coach, trainer of scheidsrechter, dan heeft jouw aanmelding voorrang op overige inschrijvingen.

Onder aan deze pagina vind je de verschillende inschrijfformulieren. Het betreffende formulier wordt digitaal ingevuld en verstuurd. Het inschrijfgeld van €15,- kan direct met Ideal voldaan worden.

Heb je na het invullen van je inschrijving nog vragen? Mail dan met Gerrit Heinen,

Uitschrijven?
Helaas gebeurt het ook dat leden om wat voor reden dan ook niet meer willen handballen. Wil jij geen lid meer zijn van HVBS? Meld je dan voor 1 april af door een e-mail te sturen naar 

Verhuizen?
Ga je verhuizen of ben je verhuisd? Geef jouw adreswijziging door bij de ledenadministratie via

Digitaal inschrijfformulier senioren:

Digitaal inschrijfformulier junioren:

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken