Wil jij je inschrijven als lid van HVBS? Leuk! Je bent van harte welkom!

Weet je het nog niet helemaal zeker? Train eerst een aantal keren vrijblijvend mee. Stuur een e-mail naar tc@hvbs.nl met je leeftijd en eventuele handbalervaring/vorige clubs, zodat we samen kunnen kijken naar een geschikt team om bij mee te trainen.

Enthousiast geworden?
Na 3 vrijblijvende trainingen vragen we je om lid te worden. Voor sommige jeugdteams geldt een wachtlijst. Dit houdt in dat je tegen een gereduceerd tarief kan meetrainen. Zodra er ruimte is wordt je volledig lid en kan je ook op zaterdag wedstrijden mee gaan spelen. Stellen jouw ouders zich beschikbaar als coach, trainer of scheidsrechter, dan heeft jouw aanmelding voorrang op overige inschrijvingen.
Onder aan deze pagina vind je de verschillende inschrijfformulieren. Deze mag je invullen en digitaal inleveren bij de ledenadministratie (Gerrit Heinen) via leden@hvbs.nl.
Tevens dient er een digitale pasfoto aangeleverd te worden. Hierover ontvang je informatie via de mail na je aanmelding.
Inschrijven kost €15,- en zal middels een digitaal betaalverzoek worden voldaan.

Uitschrijven?
Helaas gebeurt het ook dat leden om wat voor reden dan ook niet meer willen handballen. Wil jij geen lid meer zijn van HVBS? Meld je dan voor 1 april af door een e-mail te sturen naar leden@hvbs.nl.

Verhuizen?
Ga je verhuizen of ben je verhuisd? Geef jouw adreswijziging door bij de ledenadministratie via leden@hvbs.nl

Deze formulieren staan hieronder.

Inschrijfformulier jeugd tm 16 jaar

 Inschrijfformulier 17-18 jaar + senioren

Foto voor ledenpas aanleveren