Iedereen kan lid worden van HVBS. Wel is er voor jeugdleden een wachtlijst/ reserveringlijst aangemaakt. Nieuwe aanmeldingen komen eerst op deze wachtlijst te staan. Zodra er een plek beschikbaar komt binnen een team, wordt dat doorgegeven aan de wachtlijst coördinator. Hij of zij zal via e-mail contact opnemen met degene die bovenaan de wachtlijst staat in de desbetreffende categorie. Soms kan een nieuw lid direct worden ingeschreven en soms kan dat pas een volgend seizoen na de nieuwe teamindelingen. Een nieuw jeugdlid wier ouder of verzorgende zich beschikbaar stelt als coach, trainer of scheidsrechter heeft voorrang op inschrijving als nieuw lid op de overige inschrijvingen.

Als je actief wilt handballen, dan word je lid van een handbalvereniging. In Bunschoten-Spakenburg is dit handbalvereniging HVBS. Onze vereniging heeft teams in verschillende leeftijdscategorieën van de jongste F-jeugd (7, 8 jaar) t/m senioren en recreanten.

Voordat je lid wordt, mag je een aantal keren vrijblijvend meetrainen. Als je besluit om lid te worden, dan vul je het daarvoor bestemde inschrijfformulier in. Je kunt dit formulier hieronder downloaden.

Jeugdleden dienen het ‘inschrijfformulier 17 min’ waarin het ‘leasecontract wedstrijduitrusting jeugd’ in te laten vullen door ouders/verzorgers en deze met 15 euro inschrijfgeld in te leveren in de brievenbus of digitaal (hvbsleden@gmail.com ) bij Ernestine de Graaf, De Graafjes 28, Spakenburg.

Tevens dient er een digitale pasfoto aangeleverd te worden, hierover ontvang je informatie via de mail na aanmelding.

Voor A jeugdleden en seniorleden geldt dat zij het ‘inschrijfformulier 17 plus’ waarin het ‘leasecontract wedstrijduitrusting senioren’ invullen en deze met 15 euro inschrijfgeld inleveren leveren in de brievenbus of digitaal (hvbsleden@gmail.com ) bij Ernestine de Graaf, De Graafjes 28, Spakenburg. Ook dient een digitale pasfoto aangeleverd te worden, hierover ontvang je informatie via de mail na aanmelding.

Deze formulieren staan hieronder.

Inschrijfformulier jeugd tm 16 jaar

 Inschrijfformulier 17-18 jaar + senioren

Foto voor ledenpas aanleveren