Beste Geïnteresseerde,

Wat leuk dat je bij HVBS op de site kijkt! Kijk vooral rustig rond. Iedereen kan lid worden van HVBS. Voor de jeugd houden we een maximaal aantal spelers per team aan omdat we willen dat iedereen voldoende speeltijd in de wedstrijd krijgt. Dat betekent dat er per aanmelding gekeken moet worden of er voldoende plek is in een team. Het kan zijn dat er bij de aanmelding, geen plek meer is. Natuurlijk zullen we (de ledenadministratie en  de technische commissie van HVBS) u daarover informeren en samen kijken naar een passende oplossing. Een nieuw jeugdlid wier ouder of verzorgende zich beschikbaar stelt als coach, trainer of scheidsrechter heeft voorrang op inschrijving als nieuw lid op de overige
inschrijvingen.

Als je actief wilt handballen, dan word je lid van een handbalvereniging. In Bunschoten-Spakenburg is dit handbalvereniging HVBS. Onze vereniging heeft teams in verschillende leeftijdscategorieën van de jongste F-jeugd (7, 8 jaar) t/m senioren en recreanten. Voordat je lid wordt, mag je een aantal keren vrijblijvend meetrainen. Als je besluit om lid te worden, dan vul je het daarvoor bestemde inschrijfformulier in. Dit formulier kun je vragen aan je trainer of coach. Of je kunt dit formulier hieronder downloaden. Jeugdleden kunnen het formulier ‘inschrijfformulier jeugd t/m 16 jaar’ en het bijgevoegde ‘leasecontract wedstrijduitrusting jeugd’ in laten vullen door de ouders/verzorgers. A jeugdleden
en senioren kunnen het formulier ‘inschrijfformulier 17-18 jaar + senioren’ en het bijbehorende ‘leasecontract wedstrijduitrusting senioren’ gebruiken.

De ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden bij Gerrit Heinen, Voorsteven 9, Bunschoten-Spakenburg of digitaal via leden@hvbs.nl.

Nadat de inschrijving is ontvangen, krijgt u een betaalverzoek voor het inschrijfgeld van € 15,- op het opgegeven mobiele telefoonnummer.

Tevens dient er een digitale pasfoto aangeleverd te worden, hierover ontvang je informatie via de mail na aanmelding.

Deze formulieren staan hieronder.

Inschrijfformulier jeugd tm 16 jaar

 Inschrijfformulier 17-18 jaar + senioren

Foto voor ledenpas aanleveren