Skip to content

Sportpark De Vinken – Bunschoten
HVBS speelt haar wedstrijden tijdens het buitenseizoen op sportpark “De Vinken”. HVBS hoopt binnen korte tijd te starten met de bouw van een aantal kleedkamers en een eigen kantine. Tot die tijd wordt er dankbaar gebruik gemaakt van de faciliteiten van “Rugbyclub Spakenburg” en “Voetbalvereniging Eemdijk”. De thuis spelende teams zijn op de hoogte bij welke accommodatie gebruik gemaakt kan worden om te verkleden. Bij het sportpark is er ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Adres: de Kronkels 2, Bunschoten


Tijdens de zaalcompetitie speelt HVBS haar thuiswedstrijden in sporthal De Stormvogel en soms in sporthal De Kuil.


Sporthal de Stormvogel – Spakenburg
Sporthal De Stormvogel ligt op het terrein van SV Spakenburg, aan de rechterzijde van sportpark “De Westmaat”. Bij het betreden van het terrein van SV Spakenburg loopt u door, totdat u de achterzijde van de tribune voorbij bent, waarna u schuin voor u aan de rechterkant de sporthal ziet liggen. Op zaterdag is de sporthalbar geopend, deze is boven de sporthal te vinden. Bij het sportpark is er ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Adres: Westdijk 12 Bunschoten-Spakenburg


Sporthal de Kuil – Bunschoten

Sporthal de Kuil beschikt naast een riante sporthal ook over een gezellig sporthalbar. In deze hal is het gebruik van klevende middelen verboden. Bij de sporthal is er ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Adres: Torenvalk 47 Bunschoten-Spakenburg


ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken