Ga naar hoofdinhoud

Officiële startsein realisatie clubhuis HVBS

We willen met het clubhuis een lang gekoesterde wens waarmaken voor de leden. Er zijn vele ontwerpen van het clubhuis de tekentafel gepasseerd. Het huidige ontwerp is door de vele overleggen tot stand gekomen en dan ook naar ieders wens. We kunnen niet wachten tot het werkelijk gerealiseerd is!

HVBS heeft donderdagavond 8 juni met bestuur, bouwcommissie en sponsorcommissie naast de handbal velden op “de vinken” het startsein gegeven voor het realiseren van een clubhuis. Daarna is het glas geheven door de betrokkenen.

 

Bouwcommissie en sponsorcommissie hebben met elkaar de symbolische 1e paal geslagen. Het echte heiwerk zal snel volgen door Hoolwerf uit Eemdijk. Waarna de installaties in de grond kunnen plaatsvinden.

 

Tevens heeft het bestuur de “aanneem overeenkomst” met firma Heijboer uit Kootwijkerbroek ondertekend. Zij zullen het casco gaan uitvoeren van onder andere skelet, gevel & dak, zodat het gebouw wind en waterdicht wordt. De uitvoering zal eind september worden gestart.

 

Momenteel zijn de sponsorcommissie en de bouwcommissie druk met de voorbereidingen van de installatie en afbouw. Aanvang van de afbouw willen we starten in november. Het gebouw moet in maart 2024 gereed zijn. De leden kunnen het dan bij de start van het buitenseizoen in gebruik nemen.

Wilt u iets betekenen voor HVBS, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Hiervoor kunt u met de sponsorcommissie of bouwcommissie contact opnemen. Ook bij het bestuur kan geïnformeerd worden. Alles is welkom van klein tot groot.

Kortom werk aan de winkel voor het goede doel!!

ledenshop-duinkerken
Back To Top
Zoeken